Over ons

Bar-Restaurant De Praam - Lunch - Diner - Heerlijk eten - Restaurant - doorkijk naar terras - Over ons

OVER ONS

Een verhaaltje … Gelegen in hartje Aalsmeer, staan wij woensdag tot en met zondag klaar om er een geweldige ervaring van te maken. Wij zijn geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 02:30 uur. Elke vrijdag en zaterdag wordt De Praam omgetoverd tot het grootste en gezelligste feestcafé van Aalsmeer.

Wij hebben een sfeervol bargedeelte, gezellig restaurant en een groot zonovergoten terras. Hier bij De Praam kunt u genieten van een frisse cocktail, zorgvuldig uitgekozen wijntje of ijskoud biertje. Gelegen aan het Praamplein hebben wij veel parkeermogelijkheid voor de deur. Vergeet u uw blauwe schijf niet?

Bar-Restaurant - De Praam - Restaurant - Lunch - Diner - Uit eten
Cafe-Restaurant - De Praam - Terras - Wijn - Borrelen
Cafe-Restaurant - De Praam - Restaurant - Café

GEZELLIG LUNCHEN, LEKKER BORRELEN OF HEERLIJK DINEREN

Vanaf 11:00 uur kunt u bestellen vanaf onze ruime keuze aan lunchgerechten wat vanaf 16:00 uur overgaat in de dinerkaart. Daarnaast bieden wij ook een borrelkaart, wijn- en cocktail kaart aan. Staat iets niet op de kaart? Vraag naar de mogelijkheden bij onze enthousiaste collega’s. Wekelijks zorgt onze chef er met zorgvuldigheid voor dat wij ook wisselende specials buiten onze reguliere lunch- en diner kaart om kunnen aanbieden.

Ook kan je voor een high tea, high wine of een high beer bij ons terecht. Meer informatie hierover? Dit kunt u vragen aan een van onze collega’s.