Feesten

Cafe-Restaurant - De Praam - Restaurant - Café - Feesten - Feestcafé Aalsmeer - Vrijdagavond en Zaterdagavond

FEESTEN IN HET FEESTCAFE

Elke vrijdag en zaterdag wordt bar-restaurant De Praam vanaf 22:00 uur omgetoverd tot het grootste en gezelligste feestcafé van Aalsmeer. Het publiek komt vanuit de regio en omstreken voor de beste feestjes met de leukste artiesten en DJ’s.

Uw eigen feest in de praam vieren?

De Praam is bij uitstek “DE” locatie om uw feest te vieren. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, verjaardag, trouwerij, babyshower, etc.

Wij denken graag met u mee om dit tot een groot succes te maken, van aankleding tot muziek, van hapjes tot een “full arrangement”.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Agenda

Bar-Restaurant - De Praam - Restaurant - Lunch - Diner - Uit eten
Cafe-Restaurant - De Praam - Terras - Wijn - Borrelen
Cafe-Restaurant - De Praam - Restaurant - Café

NAAST FEESTEN OOK GEZELLIG LUNCHEN EN HEERLIJK DINEREN

Vanaf 11:00 uur kunt u bestellen vanaf onze ruime keuze aan lunchgerechten wat vanaf 16:00 uur overgaat in de dinerkaart. Daarnaast bieden wij ook een borrelkaart, wijn- en cocktail kaart aan. Staat iets niet op de kaart? Vraag naar de mogelijkheden bij onze enthousiaste collega’s. Wekelijks zorgt onze chef er met zorgvuldigheid voor dat wij ook wisselende specials buiten onze reguliere lunch- en diner kaart om kunnen aanbieden.

Ook kan je voor een high tea, high wine of een high beer bij ons terecht. Meer informatie hierover? Dit kunt u vragen aan een van onze collega’s.